Åkers Krutbruk, Åkers Styckebruk

Åkers Krutbruk 1

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

3 - 40 m2

Typ

Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Välkommen till Åkers Krutbruk.
Här finns det möjlighet att hyra mindre lokaler om ca 40 kvm för varierande verksamheter. I byggnaden finns det även möjligheter att hyra förråd/lager om ca 3 kvm.

Åkers Krutbruk Fastigheter AB ligger i den anrika bruksorten Åkers styckebruk mitt i vackra Södermanland. I gammal och genuin bruksmiljö växer ett nytt företagsområde fram. I företagsparken på Krutbruket finns möjligheter för dig som företagare att finna dina nya lokaler. Närmare 40 företagare har redan etablerat sina verksamheter här. Inom området finns många olika byggnader med varierande karaktär och storlek, från 3 till 900 kvm. I företagsparken finns en gemensam matsal med tillgång till kylskåp och mikro. Här finns även omklädningsrum med toaletter och duschar. Området är inhägnat med en fjärrstyrd grind.

Pendlingsmöjligheterna är goda med närhet till E20 och Läggesta station cirka 4 km bort (Svealandsbanan). Läget är optimalt och förutom service på orten är det nära till serviceutbudet i Strängnäs och Mariefred. I direkt anslutning till företagsparken på Krutbruket planeras för ett nytt bostadsområde med cirka 500 moderna bostäder i kulturhistorik och naturnära miljö.

Företagare, tag chansen att påverka dina nya lokaler i denna trevliga och unika företagspark.
Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning !

För att se fler lokaler i Åkers Krutbruk besök www.krutbruket.se eller www.etableringspartner.se

Karta