Åkers Krutbruk, Åkers Styckebruk

Åkers Krutbruk 1

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

425 m2

Typ

Industri, Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Välkommen till Åkers Krutbruk.
Här finns nu möjligheten att hyra en lager/produktionslokal om 425 kvm. Lokalen är utrustad med en port om 4 x 3,5 m. I lokalen finns även ett kontor, lunchrum och pentry.
Lokal F3N.

Åkers Krutbruk Fastigheter AB ligger i den anrika bruksorten Åkers styckebruk mitt i vackra Södermanland. I gammal och genuin bruksmiljö växer ett nytt företagsområde fram. I företagsparken på Krutbruket finns möjligheter för dig som företagare att finna dina nya lokaler. Närmare 40 företagare har redan etablerat sina verksamheter här. Inom området finns många olika byggnader med varierande karaktär och storlek, från 3 till 900 kvm. I företagsparken finns en gemensam matsal med tillgång till kylskåp och mikro. Här finns även omklädningsrum med toaletter och duschar. Området är inhägnat med en fjärrstyrd grind.

Pendlingsmöjligheterna är goda med närhet till E20 och Läggesta station cirka 4 km bort (Svealandsbanan). Läget är optimalt och förutom service på orten är det nära till serviceutbudet i Strängnäs och Mariefred. I direkt anslutning till företagsparken på Krutbruket planeras för ett nytt bostadsområde med cirka 500 moderna bostäder i kulturhistorik och naturnära miljö.

Företagare, tag chansen att påverka dina nya lokaler i denna trevliga och unika företagspark!

Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning

För att se fler lokaler i Åkers Krutbruk besök www.krutbruket.se eller www.etableringspartner.se

Karta