Annedal, Bromma

Bällstaågatan 8

Ljus och trevlig lokal i Entréplan i populärt bostadsområde med närhet till kommunikationer, matbutiker, restauranger, gym etc.

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

99 m2

Typ

Butik, Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Nu ges möjlighet att etablera er verksamhet i denna trevliga lokal.
Placerad i Annedal, som är en helt ny stadsdel kring Bällstaån. I närområdet finns flertalet grönområden, Bällstaån, skolor och förskolor.
Broar förbinder Annedal med Sundbyberg och ett kort gångavstånd bort når ni ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker, gym och trevlig shopping samt tunnelbana, pendeltåg och tvärbana.

Lokalen om totalt ca 99 m² ligger i markplan och omfattas av flertalet fönster i tre väderstreck, vilket bidrar till ett gott ljusflöde och skapar en ljus och trevlig arbetsplats.
Ni välkomnas av en öppen planlösning, vilket kan fungera perfekt som öppet kontorslandskap eller butiksyta. i bakkant av lokalen finns ett back-office konferensrum eller personalrum att tillgå.
RWC som uppfyller tillgänglighetskraven med armstöd och trygghetslarm.
I lokalen finns ett mindre pentry, utrustat med vita luckor, bra förvaringsutrymme, spisplatta, disko och mindre kyl.

Lokalen lämpar sig bäst som kontor, butik, showroom eller skönhetssalong.

Goda parkeringsmöjligheter längst med gatan, alldeles utanför lokalen.

Lokalen kan komma att anpassas enligt hyresgästens önskemål i samråd med hyresvärden.

Tillträde kan ske omgående.

Dokument

Omgivning

Kommunikationer

Från Annedal tar ni er enkelt med Buss 113 som tar er till Sundbyberg och Solna eller till tunnelbanans gröna linje vid Islandstorget. Kort gångavstånd till tvärbanestationen Bällsta bro som går till Solna Station eller Sickla. Granne med Annedal ligger den nya tvärbanestationen "Solvalla" under uppbyggnad och förväntas vara klar år 2024. I Sundbyberg finns även pendeltåg, tunnelbana och tvärbana.

Omgivning

Annedal är en helt ny stadsdel kring Bällstaån. Annedal innefattar över 2 500 bostäder totalt. Här kan du promenera längs strandpromenaden ner till Ulvsundasjön, ta en fika på områdets café och njuta av båtarna. Stadsdelen innefattar nu bl.a. skola, förskolor, parker, aktivitetsplatser för både juniorer och seniorer, restauranger, affärer och butiker.

Bromma är ett av Stockholms mest attraktiva bostadsområden, med sin närhet till och goda kommunikationer med Innerstan, samtidigt som Brommalandet har en lång strandlinje utmed Mälaren, flera insjöar, många vackra naturområden och tre av kommunens naturreservat. Det är också alltid nära till affärer, skolor och kommunal service.

Företag i närheten

I dag har Annedal två närbutiker (Ica och Direkten) och ett flertal restauranger.
Under vardagarna besöks området av Foodtrucks vid Mariehällstorget (bl.a. bageri-foodtrucks på helgerna). Här finns även tandläkare, thaimassage och solarier.

Sundbybergs Centrum inom gångavstånd och där finns en uppsjö av mysiga restauranger, caféer, pubar och shopping. På kort gångavstånd från Annedal finns shoppinggallerian Bromma Blocks i den gamla hangaren invid Bromma flygplats. Bromma Blocks består av 25 000 kvm shopping i 3 plan, ca 80 butiker i en spännande mix, delikatesshall, caféer och restauranger samt garageplatser under mark. Här finns allt från Coop Stormarknad, Stadium och Jula till blomsteraffär och leksaksaffär.

Karta