Kallhäll Centrum, Järfälla

Blästervägen 9

Unik möjlighet att forma ert nästa kontor!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

214 m2

Typ

Kontor, Övrigt

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Nu ges möjlighet för er verksamhet att hitta ert nästa drömkontor med goda kommunikationsmöjligheter!

Kontorslokal om 214 m² i klustret kring Kallhäll centrum.

I Kallhälls centrum finns ett stort utbud av butiker och annan närservice det finns caféer, flera restauranger, frisör, blomsterbutik samt ICA och COOP, dessutom finns service som exempelvis läkarmottagning, tandläkare med mera. Lokalen ligger ett par minuters promenad ifrån Kallhälls nya pendeltågstation. Endast 24 minuter till Stockholm city, med pendeltåg. Busslinjerna förbinder även Kallhäll med närliggande kommuner. Det går också snabbt att ta sig ut på E18 via kallhällsleden.

Lokalen har ett utmärkt läge mittemot Kallhälls pendeltågstation vilket leder till ett stort flöde av människor och goda skyltningsmöjligheter, synligt ifrån pendeltåget.
Lokalen, som finns i markplan är om totalt 214 m² och omfattar ett stort och öppet kontorslandskap, kontorsrum, köksutrymme med plats för ett stort matbord, två omklädningsrum och flertalet toaletter.
Här finns det goda möjligheter att i samråd med fastighetsägaren sätta sin egen prägel på lokalerna.

Lokalen kommer att anpassas enligt hyresgästens krav och önskemål i samråd med hyresvärden.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Omgivning

Kommunikationer

Till pendeltågsstationen i Kallhälls centrum är det bara några minuters promenad genom centrum. Pendeltåget, med 15-minuterstrafik tar dig smidigt till Centralen på ca 24 minuter. Flera busslinjer förbinder Kallhäll med både övriga kommundelar i Järfälla och närliggande kommuner. Den bilburne tar sig snabbt ut på E18 via Kallhällsleden.

Omgivning

Kallhäll ligger 25 kilometer nordväst om centrala Stockholm och är ett område i kommundelen Kallhäll-Stäket i Järfälla kommuns norra del belägen intill Mälaren och har cirka 12 300 invånare.

Företag i närheten

I Kallhälls centrum finns det caféer, flera restauranger, frisör, blomsterbutik mm samt ICA och COOP, dessutom finns service som exempelvis läkarmottagning, tandläkare, med mera.

Karta