Vilsta Industriområde, Eskilstuna

Filargatan 3

Effektiv lokal med generös takhöjd och fina produktionsytor!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

2000 - 5450 m2

Typ

Industri, Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

1974

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Etableringsmöjlighet i Vilsta industriområde, med närhet till Eskilstuna Centrum, Tuna Park och Västerleden med påfart till E20.
Inom området finns det flera företag likväl industriorienterade som kontor och friskvård vilket skapar ett bra flöde potentiella kunder i området.

Lokalen disponerar stora lager-/produktionsytor om ca 1 995 kvm, som erbjuder en generös takhöjd om 6,3 m upp till nock och med en fri takhöjd om ca 5,5 m, vilket ger goda förutsättningar till högre lagringsmöjligheter.
Via lokalen nås ytterligare välvårdade lager/monteringsytor med tryckluft och justerbart klimat om 905 kvm.
In- och utlastning i lokalen sker via två lastportar med lastkaj och sluss samt via lastkaj med ramp på sidan av lokalen, vilket möjliggör ett effektivt flöde för in och utgående gods. Mått på portar B:3,6m H:4,1m

Utöver dessa lagrings-/monteringsytor finns även intilliggande kallager om ca 1 385 kvm, med väl tilltagen takhöjd upp till 6 m och med en stor separat inkörsport i markplan med mått om hela B:7,6 m x H.4,7 m.

Vidare, utgör lokalen personalytor i markplan så som omklädningsrum för både dam och herr samt en stor matsal med tillhörande kök.

Kontorsutrymmen på plan 2, som nås via trapphus vid huvudentrén eller hiss via lager-/monteringsytorna disponerar cellindelade kontorsrum med generösa ljusinsläpp, konferensutrymmen samt ett mindre trinettkök och 2 toaletter.

Inhägnad fastighet med väldigt goda parkeringsmöjligheter.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Omgivning

Omgivning

Vilsta är en stadsdel ett par kilometer från Eskilstuna centrum. Stadsdelen består av ett frilufts- och fritidsområde och ett industriområde.
I friluftsområdet finns ett naturreservat med höga naturvärden och här pågår fullt av aktiviteter under hela året.
I området finns det mängder av väletablerade företag. Geografiskt sett ligger området endast 10 minuter från centrum.

Karta