Valhalla, Eskilstuna

Fraktgatan 6

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

140 - 1120 m2

Typ

Kontor

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Fastigheten som lokalen huserar i ligger med ett fantastiskt skyltläge mot E20 vilket möjliggör en bra exponering. Inom ett par minuters bilfärd nås både Eskilstuna Centrum och E20 vilket gör lokalen lättillgänglig för såväl anställda som besökande.

I området Valhalla finner ni etablerade företag så som JYSK, ÖoB, Blomsterlandet, Ahlsell, Swedol samt Cramo för att nämna några.
Valhalla som är beläget i Eskilstunas västra del är den mest expansiva med likväl handel och service som bostäder. Fantastiskt skyltläge mot E20, dagligen passerad med ca 20 000 bilar, i båda riktningar.

Kontorslokalen är nyrenoverad och i väldigt bra skick, finns belägen på plan 2 om totalt ca 1 120 m². Kontorslokalen disponerar flertalet cellindelade kontorsrum, konferens och utbildningsrum, WC grupp med RWC & 2 st. WC samt ett kök tillsammans med en större matsal, i en öppen lösning ut mot resterande lokalen.
Från matsalen kan du även ta dig ut till lokalens stora takterrass (!) för att kunna njuta av er lunch eller en fika med kollegorna i solen under sommarhalvåret.

Fastigheten är ansluten till stadsnät och har ett väl utbyggt säkerhets-/inbrottsskydd.

Goda parkeringsmöjligheter för anställda likväl som till kunder finns alldeles intill fastigheten.

Tillträde kan sker enligt överenskommelse.

Karta