Centrum, Eskilstuna

Fristadstorget 2

Unik möjlighet att sitta i attraktiva lokaler med utsikt över Fristadstorget!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

360 - 660 m2

Typ

Kontor, Övrigt

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Centralt belägna kontorslokaler i A-läge med fantastisk vy ut mot Fristadstorget som är Eskilstunas stadskärna och har ständigt mycket folk i rörelse.
I direkt närhet finns allt från restauranger och trevlig shopping nära gallerior till lättillgänglig kommunaltrafik.

I fastigheten möts man i markplan av en entré endast i glas, följt av en storslagen entréhall med en hiss tillämpad för att uppfylla tillgänglighetskraven, hög takhöjd samt breda trappuppgångar i kalksten.

Ett helt våningsplan, med två huskroppar i en vinkel som vetter ut mot både Fristadstorget samt Gymnastikgatan om totalt 660 kvm står till förfogande för nästkommande hyresgäst att sätta sin egna prägel på.

Den ena huskroppen, som vetter ut mot Fristadstorget är om ca 300 kvm och omfattar stora fönsterpartier, bra takhöjd och öppna ytor, varpå nästkommande hyresgäst har väldigt goda möjligheter att få vara med att förädla lokalens utseende i form av planlösning, färgsättning, ytskikt samt val av unika detaljer som går i linjen med Hyresgästens verksamhetsändamål.
I dagsläget har man redan hunnit påbörja renoveringen i form av köksbyte, renovering av tre samtliga badrum samt uppförande av kontorsrum.

Den andra huskroppen, som vetter ut mot Gymnastikgatan är om ca 360 kvm, som även kan hyras tillsammans med ovannämnda kontor för en större önskad yta, är i dagsläget öppen och här har man påbörjat rivning av samtliga ytskikt.
Lokalen präglas av mycket fönster som skapar goda ljusinsläpp. Detta medger även goda möjligheter för Hyresgästen att tidigt vara med i renoveringsprocessen för att påverka lokalens utformning och utseende.

Möjligheter finns även att iordningsställa en större terrass om ca 80 kvm i direktanslutning till lokalen
Lokalen nås via trapphus från antingen Fristadstorget eller Gymnastikgatan samt fastighetens hiss som ger dig direktaccess in i lokalen.

Idag är ytorna helt stomrena och redo att anpassas till inflyttande hyresgästs behov.
Allt i huset är nytt vad gäller infrastruktur, dvs el, vvs, fjärrvärme, fjärrkyla, ventilation, etc.

Se gärna Exempelbilder i annonsen av hur era nya lokaler skulle kunna se ut. Bilderna är tagna av en nyligen iordningställd lokal åt en ny hyresgäst i huset.

Karta