Kolsva

Gjuterivägen 3

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

2100 - 3000 m2

Typ

Industri, Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Välkommen till Gjuterivägen 3 i Kolsva.

Möjligheter att hyra en industrilokal om 2 100 - 3 000 kvm med takhöjd om 9-13 m i de högsta delarna på ca 2 500 kvm. Lagerlokalen är utrustad med tre markportar och en travers med bärighet upp till 10 ton.
I lokalen finns kontorsutrymmen, personalutrymmen med pentry, omklädningsrum, dusch och WC.

På fastigheten finns en god el kapacitet om 2 MW. Möjlighet finns såldes för serverhall, batterier och förbrukare. Frekvensregleringsavtal finns för frekvensstyrning med vattenfall vilket ger en rabatt på elpriset på ca 0,5 mkr/år per förbrukad MW. Tak lämpligt för solceller.

Lokalen uppvärmd med en modern lufvärmepump.

Med sin strategiska placering i hjärtat av Kolsva erbjuder denna lokal en kombination av rymd och bekvämlighet för företag som söker sin nästa etablering.

Området kring Gjuterivägen 3 präglas av en lugn atmosfär och samtidigt en närhet till viktiga samhällsservice och infrastruktur. Dess geografiska närhet till E18 via Riksväg 250 underlättar logistik och transport, vilket kan öka effektiviteten i företags distributionsprocesser.

I området finns också möjlighet att hyra ytterligare kallagerlokaler, vilket ger utrymme för ytterligare anpassning och expansion. Dessutom erbjuds goda möjligheter för uppställningsytor utomhus. På området finns tillgång till elektriker, svetsare samt betongfabrik och finmekaniska producenter.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Kontakta oss gärna för en visning!

Karta