Alvik, Bromma

Gustavslundsvägen 171

Etableringsmöjlighet med goda exponeringsmöjligheter längs med vältrafikerad väg!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

265 m2

Typ

Butik, Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Lättillgänglig lokal med utmärkta exponeringsmöjligheter och med närhet till både Alviksplan, Alvikstorg.
Lokalen ligger ett stenkast från både Alviksplan samt Alviks Torg, som erbjuder bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana.
Vid Alviks torg finns ett rikt utbud av restauranger, matvarubutiker och nöjen precis runt hörnet. För de som älskar träning och aktiviteter finns ett gym och en tennishall i närområdet för att hålla sig i form och aktiva.
För de stunder ni vill koppla av nära vattnet är närheten till Mälaren en fantastisk tillgång. Alviks strand samt Alvikens båtklubb lockar med möjligheter till båtliv och vattennära upplevelser. Vidare adderar den charmiga restaurangen Sjöpaviljongen möjligheter för dem som önskar bjuda in till affärsluncher med en härlig vy över Mälaren.

Men det är inte bara den pulserande stadskänslan som lockar, utan även den praktiska närheten till Alviks tunnelbanestation och tvärbana för smidig och enkel pendling till och från stadens citykärna samt närhet och lätt access till Bromma flygplats.

Lokalen omfattas av stora butiksfönster ut mot vältrafikerad väg, vilket ger er verksamhet goda möjligheter att synas. Lokalen utgörs i två plan med en totalarea om ca 265 m², fördelat på ca 148 m² i entréplan samt ca 117 m² i källarplan.
I Entréplan möts man av en ljus och öppen yta, lämplig för butik eller showroom, ett större kontors- eller konferensutrymme med butiksfönster som vetter ut mot Gustavslundsvägen samt kontor och konferensmöjligheter i lokalens bakkant.
Lokalen präglas av moderna och fräscha ytskikt i form av grå klinkers, vita väggar, synliga träbjälklag, textilmattor samt dubbeldörrar i idustriglas.
En mindre helkaklad WC finns på detta plan.

En trapp ner till källarplan möts man av ett stort, representativt och nyligen renoverat kök med en egen köksö.
Det påkostade köket kommer utrustat med vita luckor och bra förvaring, bänkskivor i sten, gas-/spishäll, underlimmad diskho, stänkskydd i glas, integrerad mikrovågsugn, samt 2 st. kylar med frysfack.
Från köket nås även en större helkaklad WC samt utrymme till ett större lager, lämpligt för både lagerhantering och arkivering samt ett städutrymme med utslagsback.

Vidare, är en del av källaren renoverad för kontorsytor med plats för ca 3-4 arbetsplatser.

Goda parkeringsmöjligheter i anslutning till lokalen.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Omgivning

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationsmöjligheter till såväl Stockholm City som Bromma Flygplats med tunnelbana, bussar, tvärbana och påfarten till E4:an inom nära räckhåll.
Alviks Torg är ett välutvecklat kommunikationsnav och du når City på 12 minuter med tunnelbanans gröna linje och med bil på cirka 10 minuter. Hit kommer du också med buss, Nockebybanan eller Tvärbanan.
Tvärbanan till södra sidan stan via Essingeöarna och Gullmarsplan mot Sickla.

Påfarten till E4:an ligger ett stenkast bort, på andra sidan Tranebergsbron och du kommer snabbt till Bromma med flygbussar från Alviks Torg.

Omgivning

Lokalen ligger i ett svårslaget läge på gränsen mellan Alvik & Äppelviken. Granne med villorna i Äppelviken och endast ett stenkast från Alviks Torg som erbjuder bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana samt närhet till natur, bad och sköna promenadstråk.
Alviks Torg har en härlig småstadsatmosfär och ligger naturskönt vid Mälaren. Här finns gröna promenadstråk längs med vattnet.
Attraktivt läge vid Mälaren med närhet till sköna promenadstråk och fina friluftsområden.

Företag i närheten

På Alviks Torg erbjuds matbutiker, apotek, bageri, caféer samt populära restauranger. med några minuters promenad från torget nås ni av Sjöpaviljongen, en populär restaurang med ett fantastiskt läge intill Mälaren och trevlig miljö.
För den som vill röra på sig finns träningsanläggningar med gym och tennishall.

I närliggande Bromma Blocks finner ni stormarknader och shoppingcentrum, här huserar även flertalet restauranger och många butiker precis intill Bromma flygplats.

Karta