Vilsta Industriområde, Eskilstuna

Hejargatan 19

Yteffektiva lagerytor i Vilsta industriområde!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

300 - 1500 m2

Typ

Butik, Industri, Kontor, Lager

Byggår

2020

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Etableringsmöjlighet i Vilsta industriområde, med närhet till Eskilstuna Centrum, Tuna Park och Västerleden med påfart till E20.
Inom området finns det flera företag likväl industriorienterade som kontor och friskvård vilket skapar ett bra flöde potentiella kunder i området.

Lokalen omfattar totalt ca 1 500 m² och disponerar rena lagerytor med flertalet inkörsportar (BxH: 4x4,5 m) och som erbjuder en generös takhöjd om 6,5 m upp till nock samt med en fri takhöjd om ca 5 m, vilket ger goda förutsättningar till effektiva logistikflöden.

Lokalen omfattas i tre olika enheter, som likväl kan bli en hel enhet.

Enhet nr 1
Den första enheter omfattar hörnlokal om totalt ca 420 m² fördelat på ca 360 ² lager i markplan samt ca 60 m² kontor och personalutrymmen på entresolplan.
I markplan disponeras öppna lagerytor i väldigt gott skick med en väl tilltagen takhöjd, ytbehandlat golv samt flertalet fönster i olika väderstreck.
En trapp upp, på entresolplan disponeras två stycken kontor, köksutrymme med pentry samt wc och duschkabin.

Enhet nr 2
Den andra lokalen omfattar totalt ca 840 m² som disponerar en ljus och öppen lagerhall med tre inkörsportar (BxH: 4x4,5 m), generös takhöjd om 6,5 m upp till nock samt med en fri takhöjd om ca 5 m, vilket ger goda förutsättningar till effektiva logistikflöden.

Enhet nr 3
Mindre lagerdel om totalt 240 m² som disponerar en öppen lageryta i gott skick, med en inkörsport (BxH: 4x4,5 m).
Lagerlokalen erbjuder en generös takhöjd om 6,5 m upp till nock och med en fri takhöjd om ca 5 m, vilket ger goda förutsättningar till effektiva lagerhanteringar.

Goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Dokument

Karta