Vilsta Industriområde, Eskilstuna

Hejargatan 21A

Effektiv industrifastighet med goda upställningsytor!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

600 - 1555 m2

Typ

Butik, Industri, Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

2012

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Etableringsmöjlighet i Vilsta industriområde, med närhet till Eskilstuna Centrum, Tuna Park och Västerleden med påfart till E20.
Inom området finns det flera företag likväl industriorienterade som kontor och friskvård vilket skapar ett bra flöde potentiella kunder i området.

Lokalen omfattar totalt ca 1 555 m² och disponerar rena lagerytor med flertalet inkörsportar (BxH: 4x4,5 m) och som erbjuder en generös takhöjd om 6,5 m upp till nock samt med en fri takhöjd om ca 5 m, vilket ger goda förutsättningar till effektiva logistikflöden.
Personalingång via Hejargatan där ni möts av en korridor innan ni når lagerhallen, här finns två st. toaletter samt städskrubb. I markplan finns även omklädningsrum med dusch, större kök med plats för flertalet medarbetare och två förrådsutrymmen.
En trapp upp, på entresolplan, når ni ytterligare ett omklädningsrum med duschkabin och wc, ett mindre konferensrum eller kontor med ett pentry samt två stycken större kontorsrum.

Denna byggnad har goda uppställningsytor på inhägnad mark om totalt ca 3 000 m², med egen grind som exklusivt kan nyttjas av kommande hyresgäst.
Goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Karta