Djurgården, Eskilstuna

Intagsgatan 12

Unik möjlighet att hyra en ljus och fräsch lokal alldeles intill Djurgårdsparken, med goda exponeringsmöjligheter!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

215 m2

Typ

Butik, Kontor, Övrigt

Byggår

1944

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Möjlighet att hyra trevlig butiks-/kontorslokal i korsningen av intagsgatan och Carlavägen, med goda exponeringsmöjligheter ut mot vältrafikerad gata.

Fastigheten ligger i ett mycket attraktivt kvarter, alldeles intill lasarettsområdet och Djurgården och med promenadavstånd till både vacker natur med Djurgårdsparken alldeles utanför fönstret , Gamla Stans fina arkitektur och utbud av småbutiker, stadskärna, resecentrum och universitet bland mycket annat.
Ett stenkast bort nås även populära Sveaplan med matbutik, vårdcentral, Friskis & Svettis, och i närområdet finns dessutom omtyckta restaurangen Pilkrog.

Lokalen omfattar totalt ca 215 m² i två plan fördelat på ca 130 m² i butiksplan och ca 85 m² i källarplan.

Butiksplan disponerar öppna ytor med stora skyltfönster som vetter ut mot Carlavägen, vilket ger lokalen ett otroligt ljusinsläpp och med en takhöjd om ca 3,6 meter bidrar detta till en öppen och rymlig arbetsyta för dina medarbetare.
I den bakre delen av lokalen finns det en personalingång via innergården, här möts du av ett lunchrum med pentry, som är utrustat med en stor kyl, goda förvaringsmöjligheter och förberett för mikrovågsugn.
Lokalen har även en rymlig personaltoalett i butiksplanet.
Back-Office med plats för både skrivbord och stol samt även utrymme för skrivare.
AirCondition med fjärrkontroll finns installerat i butiksdelen.

Via trapp som leder ner till Källarplanet möts du av två lagerutrymmen, lämpligt för arkivering eller lagerhantering med en lägre takhöjd om ca 2 meter samt WC med handfat.
Större kontorsrum med en väl tilltagen takhöjd om 3 meter samt flertalet källarfönster som ger goda ljusinsläpp och till sist även ett mindre kassavalv.

Lokalen kan komma att anpassas helt utefter hyresgästens krav och önskemål vad gällande lokalens utformning, materialval eller dylikt, i samråd med Hyresvärd.

På fastighetens innergård finns det två stycken parkeringsplatser dedikerade till lokalen, i övrigt finns det goda parkeringsmöjligheter längs med ansluten gata..

Karta