Segeltorp Industriområde, Segeltorp

Källängsvägen 2

Ljusa och fräscha lokaler strategiskt belägna intill E4an med närhet till fruängens t-bana och goda bussförbindelser med Stuvsta och Älvsjö!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

240 - 310 m2

Typ

Industri, Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Möjlighet att hyra kontorslokaler tillsammans med sammanhängande lagerytor i Segeltorp industriområde, med närhet till E4:an.

Segeltorp industriområde tillhör Huddinge kommun och är en del av Storstockholm. Områdets närhet till E4/E20 attraherar många olika företag och branscher, däribland Nordens största bilkuster. I närheten ligger även flera handelsplatser och företags-mötesplatser som Kungens kurva, Stockholmsmässan och Skärholmen centrum.

Med goda grannar inom området så som Tesla, Bilia, K-Bygg, Sea Sea Båttillbehör, Arctic m.fl. skapar detta ett nav med flera verksamhetsinriktningar och ett stort flöde av kunder och trafik.

Lokalerna utgörs i två plan om totalt ca 310 m², fördelat på ca 240 m² kontor på entréplanet samt tillhörande lagerutrymmen i markplan om ca 70 m².

Kontorslokalerna är placerade i entréplan och kan nås via en representativ och nyligen renoverad huvudentré samt via hiss som uppfyller tillgänglighetskraven.
Kontoret omfattar totalt ca 240 m² och disponerar en öppen yta i mitten av lokalen samt med cellindelade kontorsrum runt om mot lokalens flertalet fönster i tre väderstreck, vilket möjliggör goda ljusinsläpp och skapar en ljus lokal.

I anslutning till kontorslokalen finns en invändig trapp som leder ned till lagerutrymmen om ca 70 m² med väl tilltagen takhöjd, vilket ger enkla lagerhanteringsmöjligheter mellan våningsplanen. Lagret kan även nås via markport från byggnadens kortsida.

I fastigheten finns även nyligen renoverade och representativa gemensamhetsytor i källarplan i form av ett helt utrustat gym samt omklädningsrum med dusch, vilket ger era anställda väldigt goda möjligheter att kunna nyttja under dagtid.

Lokalerna kommer att renoveras och anpassas helt i samråd mellan hyresvärd och hyresgäst för att så optimalt som möjligt fylla era verksamhetsbehov.

Parkeringsmöjligheter i direktanslutning till fastigheten alternativ på anslutande gata.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Omgivning

Kommunikationer

Lokalen har goda kollektivtrafiksförbindelser som ger flera alternativ för att ta sig runt i staden och till närliggande områden.

Vanligtvis finns det bussförbindelser i närheten av fastigheten som kan ansluta till närliggande tunnelbanestationer eller järnvägsstationer.
Busslinjer kan vara anpassade för att koppla samman området med olika delar av Stockholm eller andra intilliggande områden.

Närheten till pendeltågsstationen i Segeltorp kan också vara en stor fördel. Pendeltåget erbjuder ofta snabba och pålitliga transporter till centrala Stockholm och andra platser i Stockholmsregionen.

Dessutom finns cykelvägar eller gångvägar i området som underlättar att ta sig till kollektivtrafikpunkter eller att göra kortare resor på ett mer hållbart sätt.

Karta