Vallby, Eskilstuna

Kardangatan 3-5

Ljus kontorslokal med fina ytskick i Vallby

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

165 m2

Typ

Kontor

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Välkomna till denna fina lokal mitt i populära området Vallby som ger er närhet till både Eskilstuna Centrum och E20. Här finns gott om parkeringsmöjligheter i direktanslutning till byggnaden. Vidare kan det även finnas möjlighet att hyra praktiska lagerytor på fastigheten. Lokalerna kan med andra ord bli en komplett lösning för exempelvis hantverkare som är i behov av både kontor och lager.

Lokalen håller en modern standard med ljusa och uppdaterade ytskikt samtidigt som man har valt att behålla tegelväggar med dess karaktär. I lokalen finns totalt fyra kontorsrum i olika storlekar samt ett större rum som kan användas som matsal eller konferensrum. Vidare finns det tillgång till ett pentry, två toaletter samt förvaringsutrymmen och säkerhetsvalv. En genomgående fin lokal där det bara är att flytta in!

Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Dokument

Omgivning

Kommunikationer

Goda busskommunikationer i närheten av lokalen samt närhet till två olika påfarter till E20.

Företag i närheten

En kort bilfärd från lokalen finns Mått Johanssons Väg som erbjuder all möjlig närservice för företagare och privatpersoner. Här finns restauranger, bilhandel, sportanläggningar och detaljhandel.

Karta