Kjula Logistikpark, Eskilstuna

Klargöringsvägen 4

Etableringsmöjlighet till en helt nyproducerad logistikfastighet i populära Eskilstuna Logistikpark!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

2000 - 6000 m2

Typ

Industri, Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

2024

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Eskilstuna Logistikpark ligger i en av Europas snabbast växande regioner, här byggs ca 6 000 m² avsedda för lager, logistik, verkstad eller industri.

Drygt 10 minuter från centrala Eskilstuna ligger logistikparken strategiskt placerad längs med E20.
Läget tillåter i stor utsträckning leveranser inom hela Norden på ett dygn och inom 60 minuter nås hela 3,8 miljoner människor.
En takhöjd på 11,3 m ger goda möjligheter till effektiv lagerhantering av stora volymer.
Med hjälp av solpaneler optimeras fastighetens energiförbrukning för att minimera driftkostnader och miljöpåverkan.
Hyresgästen har möjlighet att medverka i utformningen av utrymmet för att möta specifika behov.

Omgivning

Kommunikationer

Inom området finns goda kommunikationsmöjligheter med busstrafik som går från Busshållplats Logistikparken 1. Här finns busslinjer 208, 220 & 230.
Buss 230 tar er in till Eskilstuna C på ca 15 minuter.

För bilburna nås Stockholm till och från på ca 1 h & 15 min

Tar ni tågtrafik till och från Stockholm C tar det ca 1 h.

Omgivning

Eskilstuna regionen är ett av Sveriges bästa logistiklägen. Regionen blev utnämnd till ”Årets stjärnskott 2022” av affärstidningen Intelligent Logistik i samband med att man klättrar från en sjätteplats till en fjärdeplats på deras lista över logistiklägen. Eskilstuna har ett av landets bästa demografiska lägen för distribution till bland annat
Mälardalen och Stor-Stockholm.
Eskilstuna Logistikpark är en av regionens största investeringar inom logisitk. Målet är att utveckla en logistikpark med utbyggd infrastruktur, bra transportlösningar, funktionella lager och terminalbyggnader. Logistikparken är placerad mitt i godflödena till/från Norra Europa och inom 60 min nås ca 4 miljoner människor.

Orten kan erbjuda arbetskraft med kompetens och engagemang sam att bli del av ett väletablerat och expansivt näringsliv. Eskilstuna erbjuder även en närhet till hamnar och flygplatser, bland annat genom kombiterminalen.

Inom området huserar företaget stora aktörer så som Footway/Sportamore, Kuehne+Nagel, DHL, Haglöfs, COOP, H&M, Apoteket, Frode Laursen, m.fl.

Företag i närheten

I närområdet finns ett bra utbud av lunchrestauranger som serverar ett varierat lunchutbud så som Casa Nostra Kjula, Burgeriet samt Kin Kitchen.

Karta