Strängnäs

Klockargårdsvägen 12

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

300 - 900 m2

Typ

Kontor, Övrigt

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Välkommen till Merlänna, strax söder om Strängnäs, där det nu finns möjlighet att hyra ljusa och flexibla lokaler.

Söker du efter lokaler att etablera ditt företag i som både är nära natur och stadskärna?
Då är dessa öppna och trevliga lokaler något för dig.

Lokalerna befinner sig i en lugn och idyllisk miljö vid Länna kyrka, och är lämpliga för stora och små företag. Den totala ytan är om ca 900 kvadratmeter och lokalerna är utrustade med flertal WC, pentryn och duschmöjligheter. De huvudsakliga delarna är i ett nyligen nyrenoverat och fräscht skick, med bl a ny el. Ytan är fördelad på ett tiotal rum och salar i varierande storlek och kan fördelas så det passar dig och ditt företag bäst.

Lokalerna har tidigare använts för skolverksamhet, vilket innebär att de är generöst tilltagna och ger goda förutsättningar för att skapa den yta som passar din egna verksamhet. Här finns det möjlighet att skapa öppna kontorslandskap, konferensrum, samtalsrum och loungeytor med ett härligt ljusinsläpp.

Utanför finns möjlighet till stora parkeringsytor och andra markytor för olika användningsområden.

Området befinner sig ca 5 minuter bilväg från E20 och Strängnäs handelsområde - Solberga Handelsplats - med 13 butiker inom livsmedel, elektronik och shopping samt 2 restauranger, och ytterligare 10 minuter från Strängnäs centrum. Samtidigt finns den sörmländska naturen utanför fönstret med ängar och skog som grannar.

Med sin närhet till Riksväg 55 och E20 blir området lättillgängligt även från andra städer så som Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping, Enköping, Södertälje och Stockholm.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Kontakta oss gärna för en visning!

Dokument

Karta