Centrum, Eskilstuna

Kriebsensgatan 5

Flexibla kontorslokaler med ett fenomenalt läge i centrala Eskilstuna

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

440 m2

Typ

Kontor

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Sällsynt tillfälle att hyra moderna och flexibla kontorslokaler i centrala Eskilstuna som ligger ett stenkast från Fristadstorget. Läget erbjuder en stor tillgänglighet samt närhet till all form av tjänsteutbud som ert företag kan tänkas behöva. Ge ert företag maximal tillgänglighet och exponering i detta välbesökta område.

I denna fastighet finns möjligheten att skräddarsy era kontorslokaler i den storlek och utformning som ni önskar. Totalt finns det ca 2 250 tillgängliga kvadratmeter där den minsta möjliga ytan att hyra motsvarar ca 250kvm. Fastighetens lokaler har tidigare nyttjats i utbildningssyfte och är därför tillgänglighetsanpassade fullt ut. Ventilation i fastigheten är mycket god.

Denna lokal är fördelad över två sammanhängande plan där en del av lokal har en gedigen takhöjd. Lokalen präglas av ljusa och fina ytskikt, modern belysning och gott ljusinsläpp via stora fönster. Ytan är fördelad på 8 kontorsrum med storlekar från 25kvm upp till 60kvm. Kontorsrummen är fullt anpassningsbara utifrån era behov och önskemål. Vidare finns trevliga gemensamhetsytor och personalytor.

Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Omgivning

Kommunikationer

Närhet till goda bussförbindelser och enbart ett par minuter till tågstation.

Omgivning

Fastigheten ligger i hjärtat av Eskilstuna med närhet till populära shoppingstråk, universitetet samt Eskilstunaån.

Företag i närheten

I Eskilstunas stadskärna finns ett gott utbud av närservice i form av restauranger, shopping samt diverse typer av tjänsteföretag.

Karta