Centrum, Eskilstuna

Kriebsensgatan 5

Flexibla kontorslokaler med ett fenomenalt läge i centrala Eskilstuna

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

250 - 2250 m2

Typ

Kontor

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Sällsynt tillfälle att hyra moderna och flexibla kontorslokaler i centrala Eskilstuna som ligger ett stenkast från Fristadstorget. Läget erbjuder en stor tillgänglighet samt närhet till all form av tjänsteutbud som ert företag kan tänkas behöva. Ge ert företag maximal tillgänglighet och exponering i detta välbesökta område.

I denna fastighet finns möjligheten att skräddarsy era kontorslokaler i den storlek och utformning som ni önskar. Totalt finns det ca 2 250 tillgängliga kvadratmeter där den minsta möjliga ytan att hyra motsvarar ca 250kvm. Fastighetens lokaler har tidigare nyttjats i utbildningssyfte och är därför tillgänglighetsanpassade fullt ut. Lokalerna har ljusa och fina ytskikt samt en väl tilltagen takhöjd. Ventilation i fastigheten är mycket god.

Plan 1 och 2 rymmer en sammanhängande kontorslokal som motsvarar ca 500kvm, vidare finns möjlighet att hyra ytterligare 260kvm på plan 2. Vidare på plan 3 finns det totalt en tillgänglig yta motsvarande ca 800kvm. Högst upp i byggnaden på plan 4 ryms en stor lokal som har en area om ca 470kvm. Lokalerna kan hyras i kombination med varandra eller separat, anpassningar kan göras i samråd med fastighetsägaren. Som komplement till kontorslokalerna går det att hyra en cafélokal i källarplan om ca 230kvm som rymmer 150 personer, här finns stora WC-utrymmen för både dam och herr.

Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Omgivning

Kommunikationer

Närhet till goda bussförbindelser och enbart ett par minuter till tågstation.

Omgivning

Fastigheten ligger i hjärtat av Eskilstuna med närhet till populära shoppingstråk, universitetet samt Eskilstunaån.

Företag i närheten

I Eskilstunas stadskärna finns ett gott utbud av närservice i form av restauranger, shopping samt diverse typer av tjänsteföretag.

Karta