City, Norrmalm, Stockholm

Kungsgatan 37

Unik möjlighet att sitta i attraktiva kontorsytor beläget på eftertraktade Kungsgatan i hjärtat av Stockholm!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

120 m2

Typ

Kontor, Övrigt

Byggår

1937

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Nu ges möjligheten för er verksamhet att hyra denna trevliga och representativa kontorslokal i attraktivt läge på Kungsgatan med närhet till allt från restauranger samt trevlig shopping nära gallerior till lättillgänglig kollektivtrafik.

Kontoret är centralt belägen mitt i Stockholm, på en representativ adress med promenadavstånd till Hötorget, Stureplan, Sergels torg och centralstationen.
Lokalen ligger nära korsningen mellan Kungsgatan och Sveavägen som är två av Stockholm innerstads mest centrala gator. I området finner du populära Hötorgshallen samt flertalet restauranger i olika prisklasser från exklusivt till enklare maträtter så som hamburgare.
På gångavstånd hittar ni allt från flera butiker, caféer och hotell till fina grönområden med Humlegården och Johannes Kyrka i närheten

Fastigheten ligger i direkt anslutning till tunnelbanans gröna linje, hållplats Hötorget, och har en stor Coop-butik i källarplan, vilket bidrar till smidiga inköp om något behövs till kontoret. Även butiker, en trevlig lunchrestaurang samt bowlinghall finns i samma byggnad.

I fastigheten möts man i markplan av en entré endast i glas, följt av en storslagen entréhall med en väl tilltagen takhöjd, en stor och representativ lampkrona, två nyrenoverade hissar samt en trappuppgång i kalksten.

Lokalen, som ligger högt upp i huset på våningsplan 5, är om totalt 120 m² och är väldisponerad med ett öppet kontorslandskap, flera mindre rum sam två toaletter, varav en med dusch.

Kontoret omfattar ett ljust och öppet kontorslandskap, lämpligt för upp till 10 st. skrivbordsplatser och med en fin utsikt över Kungsgatan i norrläge.

Vidare, utgör lokalen tre stängda rum, varav ett är större med glaspartier ut mot lokalen och lämpar sig som ett konferensrum med plats för mellan 5-10 personer.
De övriga kontorsrummen erbjuder plats åt två arbetsplatser vardera. Här ges god flexibilitet för medarbetare att kunna variera mellan att sitta i öppet kontorslandskap och samtidigt kunna ta emot samtal eller videomöten i de stängda rummen.

Ett trevligt kök utrustat med ljusgråa skåpsluckor, ett högskåp, kyl, diskho med blandare, mikrovågsugn samt en rostfri diskmaskin.
I anslutning till köket finns det plats för matbord samt en soffgrupp, lämpligt för en kopp fika och trevligt umgänge med kollegorna under arbetspauser.
Lokalen har även två toaletter varav i den ena toaletten finns även en dusch installerad, utmärkt för de som anländer till arbetsplatsen med cykel eller gång.

För den som färdas med cykel finns ett Cykelgarage på Sveavägen och för den som tar bilen finns ett Bilgarage som heter Oxtorgsgaraget och nås från baksidan av huset.
Även här finns det goda möjligheter för lastning-/lossning som nås från byggnadens baksida, på Oxtorgsgränd med separat stor varuhiss

Tillträde kan ske omgående.

Vänligen kontakta oss för mer information eller visning!

Dokument

Omgivning

Kommunikationer

I direkt anslutning till fastigheten finns T-bana Hötorget (Grön linje) och i närheten finns Östermalmstorg samt Stockholm Centralstation, som ligger endast några få minuters promenad från fastigheten.
Inerstadsbussar trafikerar Kungsgatan samt Sveavägen. Många busslinjer stannar strax utanför, exempelvis Buss 1 (Stora Essingen-Frihamnen) samt buss 56 (Hornsberg-Hakberget).
Med några minuters promenadavstånd väntar båtarna på er i Nybrokajen alldeles intill.

Omgivning

Lokalen ligger på Kungsgatan som är en paradgata genom stadsdelarna Norrmalm och Kungsholmen i Stockholms innerstad.
Med sitt centrala läge i Stockholm mellan torghandlarna på Hötorget och de shoppingsugna på Stureplan, levererar Kungsgatan ett brett utbud från morgon till kväll.

Företag i närheten

Ett fullständigt serviceutbud på Kungsgatan, Regeringsgatan och vid Stureplan med både restauranger, shopping, gym och caféer finns i din yttersta närhet. Stureplan ligger ett stenkast från lokalen.
Med närhet till Stureplan är ni fullständigt omringade av lunchrestauranger, affärer, med mera. Populära Djurgården med sin grönska och havsluft ligger även med sin närhet ett par minuter från lokalen.

Karta