Väster, Eskilstuna

Kungsgatan 98

Lättillgänglig verksamhetslokal på växande Väster!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

200 m2

Typ

Butik, Industri, Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

2018

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Möjlighet att sitta i en modern verksamhetslokal i nybyggd fastighet på växande Väster.

På Kungsgatan ges möjlighet till spännande lokaler som passar flera olika verksamhetsinriktningar.
Lokalerna nås enkelt via både bil, lokaltrafik samt har cykel- och promenadavstånd från Eskilstuna Resecentrum.

Inom ett par minuter når man även handelsplatsen Tuna Park, den expanderande Västerleden med allt från service till handel och påfart till E20.
Eskilstuna Väster är den växande delen av Eskilstuna med både nyetableringar av företag och fortsatt utbyggnation av bostäder.
Lokalerna ligger ett stenkast från Eskilstunas nya arena, universitet med campus och en mängd bostäder.

Lokalen omfattar totalt ca 200 m² i två plan fördelat på lager om ca 100 m² i markplan med en inkörsport om 4 x 4,5 m och separat gångdörr samt betonggolv med spolränna.

Plan 2 utgör kontor och personalutrymmen om ca 100 m² som nås via invändig trapp i lokalen samt via korridor från ett externt trapphus med hiss på gaveln av byggnaden.
Modernt kontor med plats för flertalet arbetsplatser och ett tillbyggt konferensrum med glaspartier som vetter ut mot kontorslandskapet.

Kontorsytan disponerar personalutrymmen så som pentry, RWC med dusch samt en välkomnande entréhall med möjligheter att hänga av ytterkläder.
Kontoret har tidigare nyttjats som utbildningslokaler, vilket innebär att lokalen är även utrustad med väl tilltagen ventilation samt AirCondition.

Möjlighet till att hyra ytterligare kontorsenhet om 90 m² i angränsande lokal om så önskas. Avser enhet Nr. 14 (se bifogad planlösning i annons)

Tillgång till goda parkeringsmöjligheter på inhägnad innergård.

Karta