Eskilstuna

Mått Johanssons Väg 1

Butikslokal i ett utomordentligt skyltläge på en vältrafikerad gata

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

2153 m2

Typ

Butik

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Denna fastighet erbjuder generösa och rymliga butiksytor, perfekta för en mängd olika handelsverksamheter. Med stora utrymmen där produkter kan exponeras på ett tilltalande sätt, ges möjligheten för butiksägare att på bästa sätt presentera sitt sortiment för kunderna. Lokalen har en area motsvarande 2153 m2 som innefattar både kontor och butiksytor.

Baksidan av fastigheten har ett dedikerat inlastningsområde med en stor grind som underlättar för effektiv logistik och varuhantering. Detta gör det enkelt för leverantörer att komma in med varor och för butiksägare att organisera och optimera sin lagerhantering. Fastigheten är också inhägnad, vilket ger extra säkerhet och skydd för den som bedriver verksamhet här.

Skärmtaken på fastigheten är totalt 320 kvadratmeter, varav 150 kvadratmeter är täckta. Den totala tomtytan för fastigheten är 8500 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för parkering och manövrering av fordon. Detta ger kunder och besökare enkla och bekväma möjligheter till parkering, vilket i sin tur kan leda till en ökad frekvens av besökare och potentiella kunder.

Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet stora butiksytor, möjlighet för enkel inlastning via baksidan, inhägnad område, skärmtak på totalt 320 kvadratmeter varav 150 kvadratmeter är täckta, och en tomt på 8500 kvadratmeter med goda möjligheter för parkering. Perfekt för den som letar efter en rymlig lokal med bra förutsättningar för att bedriva en framgångsrik handelsverksamhet.

Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Omgivning

Kommunikationer

Ett lättillgängligt läge med väldigt goda kommunikationer med närhet till E20.

Omgivning

Läget är perfekt för att nå kunder, Med sin höga trafikvolym ger Mått Johanssons Väg stora skyltmöjligheter. Det logistiska läget är också en stor fördel. Med enkel tillgång till både Eskilstuna Centrum och E20 möjliggörs smidig transport både för såväl kunder som leverantörer. Det attraktiva läget innebär också närhet till andra etablerade företag och verksamheter. Sammanfattningsvis erbjuder detta läge i Eskilstuna en attraktiv möjlighet att etablera er verksamhet och dra nytta av dess strategiska läge och goda skyltläge.

Karta