Centrum, Köping

Östra Långgatan 2

Hörnlokal med ett fantastiskt läge i centrala Köping

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

153 m2

Typ

Butik, Kontor

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Nu finns en unik möjlighet att hyra en lokal i det bästa läget i Köping. Lokalen är belägen i en vacker fastighet med ett hörnläge ut mot stora torget med närhet till både butiker och restauranger Köpings centrum. Här får er verksamhet maximal exponering ut mot två vältrafikerade gator.

Lokalens ljusa ytskikt och stora fönster skapar en modern och inbjudande miljö. Träbalkarna i taket i kombination med en tegelvägg och en generös takhöjd ger lokalen en unik karaktär. Butiksytan har en öppen planlösning och skapar möjlighet för både försäljning och kontorsarbetsplatser. I den bakre delen av lokalen finns en personalingång samt utrymme för lager. Den totala ytan i gatuplan motsvarar 86kvm.

Med hjälp av en interntrappa leds man vidare ner till källarplan där det finns tillgång till personal- och lagerutrymmen. Här finns ett praktiskt pentry och en stor WC med klinkergolv. Den totala ytan i källarplan motsvarar 67kvm.

Missa inte möjligheten att hyra denna attraktiva lokal i en av Köpings finaste fastigheter, kontakta oss gärna för en visning!
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Omgivning

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bussar och tågstationen nås inom några minuter med bil.

Omgivning

Lokalen är belägen mitt i centrala Köping precis intill centrum och torget med gångavstånd till restauranger, butiker och övrig närservice.

Karta