Pilängen, Örebro

Östra Vagngatan 5

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

750 - 964 m2

Typ

Industri, Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra kontors- och lagerlokaler i området Pilängen i Örebro.

Kontorsytorna på våning ett är om totalt 750 kvm och kan fördelas efter önskemål. 500 kvm består av en rå kontorsyta där hyresgästen har möjlighet att påverka lokalens utformning i samråd med fastighetsägaren. Lokalen har en öppen yta med fönster åt tre väderstreck vilket skapar ett fantastiskt ljusinsläpp och bidrar till en trivsam arbetsmiljö. Kontorsytan om 250 kvm består av färdigställda kontorsrum i glas vilket skapar en öppen och modern känsla i lokalen. Båda lokalerna har en egen entré och kan nås med trappa och hiss.

På botten plan finns det möjlighet att hyra rymliga lagerlokaler om totalt 964 kvm. Lagerlokalerna är utrustade med markportar.

Goda parkeringsmöjligheter finns på asfalterad yta intill byggnaden. Området är inhägnat och utrustat med en elektriskgrind som kan öppnas och stängas av hyresgästerna.

Pilängen är ett område som klassas som ett A-läge för logistik och industri i Örebro och ligger i god anslutning till E18 och E20. Området präglas av stora logistik- och lagerfastigheter och många stora aktörer. Exempel på grannar är bland annat XXL Logistics, Postnord, Schneider Electric, Swedol Logistikcenter och Stålshoppen i Örebro AB.
I närområdet finns det enklare service med lunchservering, annat serviceutbud finns i nära räckhåll i centrala Örebro. Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Örebro och området ligger ca 9 minuter bilfärd från centrum.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

Lager

0 - 964 m2

Kontor

0 - 750 m2

Karta