Pilängen, Örebro

Östra Vagngatan 5

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

435 - 1166 m2

Typ

Industri, Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra moderna kontors- och lagerlokaler i området Pilängen i Örebro.

På våning ett finns kontorsytor om totalt 1 166 kvm som kan fördelas efter önskemål. Ytan kan nås via trapp och hiss. På ena sidan av byggnaden leder trappen till ett fullt utrustat kök och lunchrum. Ytan är fördelad på olika kontorsrum, mötesrum och konferensrum. Tillgång till WC och dusch finns på plan 1.
På botten plan finns det möjlighet att hyra rymliga lagerlokaler om totalt 435 kvm. Lagerlokalerna är utrustade med markportar.

Goda parkeringsmöjligheter finns på asfalterad yta intill byggnaden. Området är inhägnat och utrustat med en elektriskgrind som kan öppnas och stängas av hyresgästerna.

Pilängen är ett område som klassas som ett A-läge för logistik och industri i Örebro och ligger i god anslutning till E18 och E20. Området präglas av stora logistik- och lagerfastigheter och många stora aktörer. Exempel på grannar är bland annat XXL Logistics, Postnord, Schneider Electric, Swedol Logistikcenter och Stålshoppen i Örebro AB.
I närområdet finns det enklare service med lunchservering, annat serviceutbud finns i nära räckhåll i centrala Örebro. Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Örebro och området ligger ca 9 minuter bilfärd från centrum.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

Lager

0 - 435 m2

Kontor

0 - 1166 m2

Karta