Sundbyberg, Sundbyberg

Prästgårdsgatan 14

Trevlig lokal i toppläge i Sundbyberg med alla bekvämligheter ett stenkast bort, 10 min till city!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

105 m2

Typ

Butik, Kontor, Övrigt

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Mitt i hjärtat av Sundbyberg finner ni denna trevliga lokal.
Här arbetar ni i ett attraktivt läge med endast ett kort gångavstånd till pulsen och allt Sundbyberg har att erbjuda.

Lokalen är om totalt ca 105 m² i markplan där man välkomnas av en fräsch entréhall med grå klinkers på golv och goda utrymmen till förvaring.
Vidare utgörs lokalen av en stor och öppen yta, lämpligt för kontor eller butik/showroom.
I anslutning till denna del av lokalen finns även ett mindre pentry, utrustat med diskho, spisplattor, kyl med mindre frysfack, högskåp och hyllförvaring.

I lokalens bakre del disponeras en öppen yta, lämpligt för både kontorslandskap eller personalrum samt två stängda kontorsrum av större storlek, varav det ena kan lämpligt nyttjas som ett mindre konferensrum.

I lokalen finns även en större helkaklad WC med dusch, handdukstork och skåpförvaring.

Tillträde kan ske omgående.

Goda parkeringsmöjligheter ute på gatan och inom området enligt stadens tariff.

Dokument

Omgivning

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna är mycket goda då det finns T-bana, pendeltåg, tvärbana och bussar samt flygbussar inom gångavstånd.
Det tar 8 min med pendeltåg till centralen och 5 minuter med pendeltåg till Odenplan. Spårvagnen tar dig till Mall of Scandinavia.
Med cykel tar du dig enkelt till Stockholms innerstad på ca 20 minuter.

Omgivning

Sundbyberg som helhet är ett mycket populärt område som utvecklas på båda sidor av järnvägen med nyproduktion som förändrar stadsbilden till det positiva. Idag känt som Sveriges mest restaurangtätaste område bland annat.
Här har du även närhet till allt vad du behöver som kommunikationer, skolor, förskolor, affärer, banker, restauranger, barer, bibliotek, apotek, systembolag, frisörer, idrottsplatser och grönområden.

I närområdet finns grönområden runt Lötsjön, Golfängarna, Sundbybergs Strandpromenad, Marabouparken och Tuvanparken.

Företag i närheten

Sundbyberg centrum och Signalfabriken erbjuder ett stort utbud av affärer, caféer, butiker och restauranger. Du hittar allt från mataffärer, klädesbutiker, elektronikaffärer, bokhandel, apotek, färghandel m.m. Då det gäller restauranger och mat är det här Sveriges restaurangtätaste stad.
Längs mysiga strandpromenaden finns även populära Brasseri 19. Solna Business Park med ICA Maxi samt övrig service finns på promenadavstånd.

Karta