Kallhäll, Järfälla

Skarprättarvägen 16

Unik möjlighet att hyra er egna lager-/industrifastighet med exponering ut mot E18!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

700 - 1600 m2

Typ

Industri, Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Nu ges möjligheten att etablera er verksamhet i denna trevliga lager-/logistikfastighet med utmärkta exponeringsmöjligheter ut mot E18!

Fastigheten har en perfekt placering i ett attraktivt och väletablerat industriområde med snabb anslutning till både E18 och E4 genom Rotebro/Stäketleden, samt till hela västerort och snart även förbifart Stockholm. I området återfinns flera kända företag som K-Rauta, Scania, Ahlsell, Hemköp, Bilprovningen, McDonalds med flera.

Fastigheten är om totalt 1 600 m² och har flertalet inkörsportar i markplan på byggnadens framsida och omfattar en öppen lageryta med en väl tilltagen takhöjd om ca 940 m² fördelat på två sammanhängande lagerhallar om ca 470 940 m² vardera.

De sammanhängande lagerhallarna har tillhörande kontor i två plan med egna ingångar.

Lagerhall nr 1:
Denna del har en lageryta om ca 410 kvm med väl tilltagen takhöjd och två stora portar för inlastning i markplan samt ett butiks-/lagerutrymme om ca 70 kvm.
Lagret omfattar även två kontorsrum, köksutrymme med plats för ett matbord, WC som nås via korridor från entrén på byggnadens baksida samt ett större omklädningsrum med 2 st. duschar och en toalett.
På plan 2, som nås via trapp från lagret finns två kontorsrum på entresolplan, här finns även möjlighet till ytterligare lagerhantering på entresolplanet.

Lagerhall nr 2:
Denna del disponerar en lageryta om ca 470 kvm med väl tilltagen takhöjd och två stora portar för inlastning i markplan. Här finns även möjlighet till ytterligare lagerhantering på entresolplan.
I anslutning till lagret finns även två kontorsrum, mindre köksutrymme med plats för matbord, WC som nås via korridor från entrén samt ett större omklädningsrum med en dusch, WC och en Bastu.

Det finns även en separat butiksdel som man låtit renovera och installerat två stora inglasade och representativa konferensrum, lämplig för kundbesök.
Från denna del når man ytterligare kontorsutrymmen en trapp upp på plan 2.
På plan 2 finns ett trevligt pentry, flertalet cellindelade kontorsrum, ett konferensrum samt en WC.

Goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten såväl som uppställningsytor.

Lokalerna kan tänkas delas av och tillträde kan ske omgående!

Kontakta oss gärna för en visning!

Dokument

Omgivning

Kommunikationer

En kort promenad till Enköpingsvägen tar ni buss 547 som tar er ned till Kallhäll Centrum och Kallhäll Station, därifrån tar ni pendeltåget som når T-Centralen på ca 35 minuter.

Omgivning

Bästa läge i väletablerat industriområde med snabb access till både E18 och E4 via Rotebro/Stäketleden, hela västerort, Stockholms C och inom kort förbifart Stockholm.
Här finns flera välkända företag etablerade som Scania, Bilprovningen, Ahlsell, McDonalds, Hemköp, K-Rauta mfl.

Företag i närheten

Välsorterade Hemköp ligger ca 1 km från fastigheten, här finns också K-Rauta och McDonald´s. I Kallhälls centrum finns ytterligare matvaruaffärer, blomsteraffär samt Apotek. På bekvämt bilavstånd finns såväl Jakobsbergs centrum med ett större utbud av butiker samt Barkarby handelsplats där både Outlet och de flesta större butikskedjor finns.
IKEA ligger även här.
Vill man åka utanför kommunens gränser, finns de populära galleriorna Mall of Scandinavia, Sollentuna -och Kista Centrum.

Karta