Sköldinge, Katrineholm

Sköldinge Fabriken 3

Industri- och lagerlokaler med flexibla ytor uthyres

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

50 - 6100 m2

Typ

Industri, Kontor, Lager

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Praktiska och flexibla industrilokaler som tidigare har nyttjats för stenbearbetning och betongindustri. Fastigheten är belägen i ett lugnt område i Sköldinge som ligger mellan Katrineholm och Flen. Här finns det möjlighet att hyra allt från mindre lager- och kontorsutrymmen till större industrilokaler med potential.

Den stora byggnaden på fastigheten som är benämnd byggnad 1 & 6 på ritningen består av 3000kvm industri, 250kvm kontor och 1900kvm lager. Dessa ytor är optimala för en verksamhet som sysslar med tillverkning av olika typer av balkar. I byggnaden finns ett antal portar och välplanerade verkstadsytor med en takhöjd om ca 5 meter. Lokalerna är även utrustade med ett antal traverser.

Därutöver finns det möjlighet att hyra garage/lager om 350-400kvm, benämns som byggnad 4 och 8. Ytorna lämpar sig för den mindre verksamheten som behöver förvaring eller verkstadsutrymmen till fordon eller dylikt. Vidare finns ytterligare två fristående kontorsbyggnader som är benämnda 3 och 7 där det finns möjlighet att hyra 50-200kvm.

I detta område har ni möjlighet att kombinera just de ytor som lämpar sig för er verksamhet. Eventuella anpassningar kan göras i samråd med fastighetsägaren.

Kontakta oss gärna för en visning, tillträde är flexibelt och sker enligt överenskommelse!

Karta