Kungsholmen, Stockholm

S:t Göransgatan 65

Ljus och fräsch källarlokal på Kungsholmen!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

92 m2

Typ

Butik, Kontor, Övrigt

Byggår

1943

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Nu ges möjligheten för er verksamhet att sitta i en trevlig källarlokal på Kungsholmen.

Fastigheten, som lokalen huserar finns i hjärtat av Kungsholmen, perfekt belägen i lugna kvarter med Fridhemsplan runt knuten. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med Västermalmsgallerian och dess stora urval av shopping. Här finns dessutom ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. Fik och caféer i kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar.
Parker och vackra promenadstråk längs vattnet ligger inom någon minuts promenad

Lokalen omfattar totalt ca 92 m² och nås genom huvudbyggnaden, via en väldigt trevlig och inbjudande innergård med uteplatser och grönska.
En trapp ner, i källarplan finner ni denna fina lokal som kan nyttjas som likväl kontor som lager.
Lokalen, som är i gott skick, präglas av genomgående klinkers i nästan hela ytan samt vita väggar och disponerar två kontorsytor med källarfönster, tre stängda rum som kan nyttjas som arkiv, konferens eller kontorsrum.
Helkaklad WC samt dusch och pentry finns även att tillgå.

Lokalen kan tillträdas omgående.

Dokument

Omgivning

Kommunikationer

Kommunikationerna här är goda. Trafikplatsen Fridhemsplan var förr en stor spårvägsknut och idag är den bytesplats för blåa och gröna tunnelbanelinjerna.
Flera blå bussar (1, 3 och 4) liksom många andra busslinjer passerar här samt flygbussarna.

Omgivning

Lokalen ligger perfekt belägen i lugna kvarter med Fridhemsplan runt knuten.
Här finns allt man kan tänkas behöva med butiker och populära Västermalmsgallerian med sitt stora utbud av shopping samt ett oändligt antal trevliga fik och välbesökta restauranger.
Parker och vackra promenadstråk längs vattnet ligger inom någon minuts promenad och kommunikationerna är oslagbara med flertalet bussar samt tunnelbana blå- och grön linje.

Shopping i Västermalmsgallerian och runt Fridhemsplan finns ett stort utbud av välkända restauranger och trendbutiker.
Några minuter bort ligger härliga Rålambshov och Smedsuddsbadet med sin läckra sandstrand. Varför inte ta en romantisk promenad längs suckarnas kaj och avsluta med ett glas vin på trevliga paviljongen längs Norr Mälarstrand.

Företag i närheten

Fridhemsplan erbjuder ett stort urval av restauranger, caféer, butiker, gym, välsorterade mataffärer som Lidl, Coop Daglivs och Willys samt mycket mer.

Karta