Stenby Industriområde, Västerås

Stenbygatan 6

Unika kontorslokaler med utomordentligt ljusinsläpp som anpassas specifikt efter era önskemål!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

941 m2

Typ

Kontor

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Välkomna till fastigheten Jordlinan där det nu finns möjlighet att hyra ett antal kontorslokaler i varierande storlekar på två olika våningsplan. Fastigheten ligger endast 8 minuter från E18 i Stenby precis intill väg 56. I närheten finns en mängd stora företag så som Coop, Systembolaget, Snabbgrossen och K7 aktivitetscenter.

Huvudingången leder er in till en väl tilltagen entré med stora öppna och ljusa ytor, här finns tillgång till både spiraltrappa och två hissar. Denna specifika lokal har en area om 941m² och ligger på plan 2 i fastigheten. Utöver huvudentrén kan lokalen även nås via ett annat trapphus i byggnaden. Den råa betongytan ger er möjlighet att vara delaktiga och utforma lokalens planlösning och funktion för specifikt er verksamhet. Här talar bilderna för sig själv - missa inte möjligheten att få skapa erat drömkontor i dessa fantastiska ytor!

I de fall denna lokal inte är tillräckligt stor för er så finns det ytterligare ca 1950m² att disponera i samma plan. Kontakta oss gärna för en visning!

Omgivning

Omgivning

FÖRETAG I NÄRHETEN: Dollarstore, Coop, Systembolaget, K7 aktivitetscenter, Snabbgrossen, Koteko, Jetpak m.m.

Karta