Vilsta Industriområde, Eskilstuna

Svarvargatan 1

Lagerlokaler med generös takhöjd och goda logistikmöjligheter

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

725 - 3805 m2

Typ

Industri, Kontor, Lager

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Välkommen till Svarvargatan 1, centralt beläget i Vilsta industriområdet i Eskilstuna.

Nu finns det möjlighet att hyra lager- och kontorsytor om totalt 3 805 kvm. Lagerytorna erbjuder en generös takhöjd och är utrustade med markportar/lastkaj. Lagerytorna kan delas upp i två delar, 2 500 kvm och 725 kvm.
- 2 500 kvm lager med tillhörande kontor och omklädningsrum som motsvarar 200 kvm.
- 725 kvm lager inklusive en mindre kontorsdel

Här kan ni skapa en attraktiv arbetsplats med hjälp av fastighetens praktiska faciliteter. I lokalerna finns nyrenoverade kök, stora omklädningsrum samt tillgång till bastu.

I byggnaden finns även möjlighet till att hyra ytterligare kontorsrum om totalt 380 kvm. Kontorsytorna är för dela de på tre plan. 90 kvm i bottenplan, 200 kvm på våning 1 och 90 kvm på våning 3.
Byggnaden har tillgång till en stor asfalterad markyta vilket ger större transportbilar goda möjligheter att leverera varor för in och urlastning via markportar och lastkaj. Intill byggnaden finns goda parkeringsmöjligheter. Lokalerna kan med enkelhet utformas och anpassas i samråd med hyresvärden.

Vilsta industri område består av företag från olika branscher som exempelvis logistik, produktion och handel. området är placerat ca 10 minuter från Eskilstuna centrum.

Omgivning

Kommunikationer

Lokalerna nås med enkelhet via bil, därutöver finns goda bussförbindelser till området. Eskilstuna Centralstation ligger endast 7 minuter bort med bil.

Omgivning

Vilsta är ett attraktivt industriområde i Eskilstuna där många företag väljer att etablera sig. I området finns bl.a. sportanläggningar, restauranger och mängder med företag inom industrisektorn.

Karta