Gärdet, Stockholm

Tegeluddsvägen 76

Överlåtelse av ljus kontorslokal I attraktivt läge med goda villkor. Ingen överlåtelseavgift!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

611 m2

Typ

Kontor, Övrigt

Byggår

1965

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Nu ges möjligheten att sitta nära grönskan och vattnet i populärt område på Gärdet med fantastisk vy ut mot Värtahamnen och Frihamnen.
I direkt närhet finns allt från flertalet intressanta restauranger, gym, trevliga naturmiljöer till lättillgänglig kommunaltrafik.

I fastigheten möts man i markplan av en entré med ett trevligt och grönskande torg utanför fastigheten med gemensamma sittbänkar i soligt läge, följt av en storslagen entréhall med två hissar tillämpade för att uppfylla tillgänglighetskraven, hög takhöjd samt breda trappuppgångar i kalksten.

Lokalen omfattar ett helt våningsplan på tredje våningsplanet, med fönster som vetter ut mot både Värtahamnen samt Frihamnen och omfattar totalt 611 m² i hög kontorsstandard med hela 5 st. toaletter varav en är RWC med dusch.

Väl i entrén till lokalen möts du av en ljus och öppen receptionsyta, lämpad för att ta emot kunder eller sitta med kollegorna på morgonen för att ta en kopp kaffe. i direktanslutning till receptionsytan finns ett konferensutrymme för 4 personer samt ett större konferensrum för 15 personer med underbar utsikt mot Värtahamnen och vattnet.

Korridor som leder igenom lokalen och omfattar flertalet kontorsrum i olika storlekar med stora glaspartier utåt vilket skapar ett bra ljusinsläpp genomgående i lokalen.

Stort kök som är utrustat med 4 st. mikrovågsugnar, 2 st. kyl/frys, 2 diskmaskiner samt utrymme för flertalet sittplatser. i direktanslutning till köket finns utrymme till ytterligare ca 25 sittplatser.

Öppet kontorslandskap med plats för upp mot ca 35 arbetsplatser och har fönster i två väderstreck, vilket skapar ett bra ljusinsläpp och en ljus arbetsyta.

I anslutning till det öppna kontorslandskapet finns det 4 st. tysta rum eller teamsrum, ett stängt kontorsrum med 2 arbetsplatser samt ett större kontorsrum med stora glaspartier ut mot det öppna landskapet, lämpligt för 4 st. arbetsplatser.

Skrivarrum och förråds-/arkiveringsutrymme finns även i lokalen.

I fastigheten finns det cykelrum och möjlighet att hyra till förråd.
Det går även att hyra till garageplatser samt besöksparkering på baksidan, likväl som goda parkeringsmöjligheter på gata alldeles utanför byggnaden enligt stadens tariff.

Tillträde sker enligt överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst.

Välkomna att gärna kontakta oss för en visning!

Dokument

Omgivning

Kommunikationer

Området har väldigt goda kommunikationsmöjligheter med Busslinjerna 1, 72 samt 91 som stannar i nära anslutning till fastigheten samt Gärdets t-bane stations nås inom ca 10 minuters promenad.
Med bil är det enkelt och nära att ta sig ut till E20 och vidare till samtliga av Stockholms större leder.
Trafikplatsen i Värtan ansluter till Norra länkens tunnelsystem och har fått en ny förbindelse till Värtahamnen.

Omgivning

Området Gärdet/Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik och är en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service.
Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel, varpå man avser att uppföra en hållbar blandstad med 12 000 bostäder och 35 000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer

Företag i närheten

Det finns gott om restauranger i området. Du har SATS som granne. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, ta en skön joggingrunda på lunchen, besöka utegymmet och Kampementsbadet som ligger knappt 200 meter bort.

Service i området i form av gym, mötes- och konferensytor, ett flertal restauranger för ett bra utbud av frukost, lunch och catering.
Här är det enkelt att skapa värde för både företag och medarbetare.

Karta