Hamnen, Strängnäs

Västervikstorget 4

Unika kontorslokaler uthyres intill Strängnäs hamn

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

280 - 560 m2

Typ

Kontor

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Mitt i vackra Strängnäs finner ni dessa unika lokaler som tidigare har nyttjats som bankkontor. Byggnaden är belägen precis intill gästhamnen med gångavstånd till centrum där det finns ett brett utbud av butiker, gym och restauranger. Fler och fler företag väljer att etablera sig i Strängnäs kommun som med sina snart 40 000 invånare har en betydligt snabbare tillväxt i jämförelse med Sverigemedel.

Den stora och vackra ingången leder er in till en stor ljus entré med stora pelare och högt i tak. Två mötesrum angränsar till entrén vilket gör att ytan passar utmärkt som en reception och väntrum för kunder. I denna del av lokalen finns även gott om utrymme för arkiv och övrig förvaring. Vidare har lokalen en något separerad "lågdel" med egen ingång som är utmärkt för ordinarie arbetsplatser. Här finns ljusa kontors- och konferensrum i varierande storlekar samt toaletter och nödvändiga personalutrymmen. Lokalerna är anpassade för funktionshindrade.

Planlösningen kan anpassas efter era behov i samråd med hyresvärden. Det finns även möjlighet att stycka ytan i två olika lokaler.
Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Omgivning

Kommunikationer

God kommunikation med bussar och närhet till Strängnäs Centralstation.

Omgivning

Fastigheten ligger intill Strängnäs gästhamn med närhet till all form av närservice i centrum.

Karta