Centrum, Nyköping

Västra Storgatan 1

Kontorslokal uthyres i en av Nyköpings finaste byggnader

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

169 m2

Typ

Kontor

Byggår

1925

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Nu finns möjligheten att hyra en fantastisk kontorslokal i denna kontorsbyggnad anno 1925. Lokalen är belägen i centrala Nyköping precis intill den fina teaterparken med närhet till både E4 och tågstation. Här kan ert företag få en utmärkt exponering ut mot en vältrafikerad väg.

Den stora och representativa entrén leder er in i ett trapphus som lokalen nås via, i trapphuset finns en hiss. Denna enhet ligger en trappa upp med en area om 169 kvm. Inne i lokalen finns idag åtta rum som kan nyttjas som på ett optimalt sätt kan nyttjas som kontors- och konferensrum. Samtliga av rummen har fönster med bra ljusinsläpp. I lokalen finns tillgång till en toalett. Lokalen håller en hög standard rakt igenom och nyttjas idag som ett modernt kontor med klassiska inslag från 1900-talet. Kontoret präglas av stora charmiga fönsterpartier, gedigen takhöjd och ett mycket fint parkettgolv. Lokalen kan med enkelhet anpassas för ett öppet kontorslandskap i samråd med hyresgästen.

Vi låter bilderna tala för sig själva, en vacker och välskött byggnad både in- och utvändigt med närhet till det mesta.
Tillträde ges tidigast under våren 2024. Kontakta oss gärna för en visning!

Dokument

Omgivning

Företag i närheten

Lokalen är i belägen i centrala Nyköping vilket ger tillgång till ett gott utbud av närservice, handel och olika restauranger.

Karta