Centrum, Nyköping

Västra Storgatan 1

Fantastiska kontorslokaler i en av Nyköpings finaste byggnader!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

1058 m2

Typ

Kontor

Byggår

1925

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Nu presenteras ett unikt tillfälle att hyra en hel kontorsbyggnad anno 1925. Byggnaden är belägen mitt i centrala Nyköping precis intill den fina teaterparken med närhet till både E4 och tågstation.

Byggnaden består av tre plan samt källare och vind. Bottenplan välkomnar besökare med en väl tilltagen entré och en reception, här finns även ett antal kontorsutrymmen i varierande storlekar. Lokalerna är utrustade med en hiss samt en intern trappa som leder till övriga plan i byggnaden. Plan ett och två består av totalt 14 kontorsrum med olika användningar. Dessa våningsplan består främst av större cellkontor samt mötesrum med goda ljusinsläpp, se bifogade ritningar för mer detaljerad beskrivning. Högst upp i byggnaden finns en inredd vind med ett stort konferensutrymme med synliga balkar i taket som är utöver det vanliga. I källarplan finns inredda personalutrymmen med fräscha ytskikt som rymmer kök, lounge, bastu och omklädningsrum.

Vi låter bilderna tala för sig själva - en vacker och välskött byggnad både in- och utvändigt med närhet till det mesta.
Tillträde ges tidigast under våren 2024. Kontakta oss gärna för en visning!

Omgivning

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter i närheten med tillgång till bussar, tåg och E4.

Karta