Centrum, Nyköping

Västra Tullgatan 4

Verksamhetslokaler i centrala Nyköping för olika användningsområden

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

247 - 875 m2

Typ

Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

1929

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Mitt i centrala Nyköping finns det nu möjlighet att hyra flexibla verksamhetslokaler med praktiska ytor. Fastigheten är belägen precis intill den fina teaterparken med närhet till både E4 och tågstation. Här kan ert företag få en utmärkt exponering ut mot en vältrafikerad väg.

På fastigheten finns det två byggnader varav en är den fina kontorsbyggnaden med en area om 214kvm. En mycket fin byggnad som är fördelad på två plan som främst rymmer ljusa kontor i varierande storlekar. I byggnaden finns totalt tre WC-utrymmen samt ett generöst kök på plan 2. Kontorsytorna präglas av fina och moderna ytskikt, här är det bara att flytta in!

Den andra byggnaden kallas "stallet" och är en praktisk yta för företaget som är i behov av verkstad, lager och kontorsutrymmen kombinerat på samma ställe. Stallet har totalt 9 stora portar vilket effektiviserar hantering av leveranser samt möjliggör förvaring av fordon och maskiner. Med andra ord kan bottenplan med enkelhet nyttjas som garage, snickeri och verkstad. På plan 1 finns det generösa personalutrymme med en lounge, pentry, omklädningsrum, dusch och bastu. Här finns även större förrådsutrymmen att nyttja. Denna byggnad är utrustad med hiss och RWC, den totala arean motsvarar 875kvm.

På fastigheten finns det plats för ca 10 p-platser utanför byggnaderna.

Kontakta oss gärna för en visning! Tillträde ges tidigast våren 2024.

Omgivning

Kommunikationer

Nås med enkelhet via E4 och väg 53.

Ytor

Lager

0 - 875 m2

Kontor

0 - 247 m2

Karta