Eskilstuna Logistikpark, Eskilstuna

Williams väg 14

Etableringsmöjligheter i ett av Sveriges bästa logistikområden!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

2000 - 14000 m2

Typ

Lager

Byggår

2023

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att etablera sig en toppmodern logistiklokal i Eskilstuna Logistikpark. Kanske är detta ert nästa centrallager?

Det finns möjligheter hyra från 2 000 kvm upp till 14 000kvm. Ytan är fördelad på 10 000 kvm höglager och 4 000 kvm entresol. Höglagret har en god takhöjd om 11,7 m till balk och en golvbärighet om 5 500 kg punktlast. Entresolet har en takhöjd om 5,5 m och en golvbärighet om 800 kg. Totalt finns 11 stycken lastningsstationer att nyttja, varav 10 lasthus och 1 markport. I byggnaden finns även möjlighet till fräscha och moderna personalytor i form av kontor, lunchrum och omklädningsrum.
Parkeringsplatser finns intill byggnaden med 16 stycken laddplatser för elbilar.

Byggnaden är miljöcertifierad enligt BREEAM “Excellent”.

Eskilstuna Logistikpark anses vara ett av Sveriges bästa logistikområden. Det geografiska läget skapar en bra utgångspunkt för logistik och distribution. Närheten till E20 och E18 gör att området har bra kommunikation mot Stockholm till så väl som övriga Sverige och Norden. Det finns även direkt närhet till järnväg och flyg. Bättre logistik och ditributions möjligheter är svårt att hitta. Inom 60 min når du 3,8 miljoner människor vilket gör anläggningen optimal för att nå slutkunden.

I området finns väl etablerade företag som grannar. Exempelvis DHL, Sportamore, Footway, Coop, Apoteket, Amazon, Höglöf, KitchenTime, Teknikmagasinet, Frode Laursen, Beijer med flera.

Tillträde är flexbilet och kan ske med kort varsel, kontakta oss gärna för en visning!

Dokument

Omgivning

Kommunikationer

Fastigheten nås med enkelhet via E20.

Karta