Strängnäs, Strängnäs

Eskilstunavägen 38

Kontorslokal i nyproducerad fastighet med närhet till E20 och Riksväg 55!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

246 m2

Typ

Butik, Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

2023

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Möjlighet att etablera er verksamhet i anpassade lokaler i denna nyproducerade fastighet med goda exponeringsmöjligheter.

Är ni redo att ta er verksamhet till nästa nivå? Vi har den perfekta platsen för er verksamhet!
Alldeles intill Gula Rosornas Företagsby erbjuds en helt ny fastighet för uthyrning - den ultimata skaparplatsen för ert företag.

Fastigheten är belägen i omedelbar närhet till E20 och Riksväg 55, vilket ger ert företag enastående tillgänglighet och exponering.
Ni kommer inte bara att vara nära Strängnäs centrum, utan ni kommer också att dela grannskap med en blandning av flertalet olika företag så som Byggmax, Hälsoskaparna, Elsas Kantin, Flügger färg, Euronics m.fl.

Lokalenheten om 246 m² i markplan har bästa exponeringsläge ut mot Eskilstunavägen som är högtrafikerad och ansluter både mot Strängnäs centrala delar likväl som ut mot både E20 samt Riksväg 55.
Här kommer man att få möjligheten att utforma sin drömlokal tillsammans med hyresvärden, helt utefter verksamhetens behov vad gällande lokalutformning, materialval etc.
Vänligen se exempelbilder i annonsen som referenspunkt på hur lokalen skulle kunna bli.

Varje företag är unikt. Därför utformas denna fastighet så att den passar ert verksamhetsbehov. Ytorna är anpassningsbara efter era önskemål.
Oavsett om ni behöver kontorsutrymmen, lagerutrymmen, produktionsområden eller en kombination av dem alla, så skräddarsys lösningen som fungerar bäst för er verksamhet. Flexibilitet är nyckeln till framgång!

Goda parkeringsmöjligheter inne på inhägnad tomtmark.

Nu är det dags att investera i ert företags framtid.
Kontakta oss idag för att få mer information och boka en visning av faciliteterna.
Låt oss hjälpa dig att skapa er drömlokal!

Omgivning

Kommunikationer

Fastigheten ligger strategiskt nära E20, en av Sveriges viktigaste motorvägar. Detta ger snabb och smidig väganslutning till andra större städer och regioner.
Dessutom är Riksväg 55 också i närheten, vilket utökar din räckvidd och gör det enkelt att nå olika delar av landet.

Strängnäs har ett välutvecklat kollektivtrafiksystem, och det finns busshållplatser i närheten av Gula Rosornas Företagsby.
Dessa bussar kopplar dig till centrala Strängnäs och andra närliggande områden, vilket ger en bekväm transportlösning för både anställda och besökare.

Strängnäs centralstation är lättåtkomlig och ligger endast några minuter bort. Härifrån kan du ta tåg till Stockholm och andra städer i Mälardalsregionen.
Detta gör det möjligt för dig att enkelt nå en bredare arbetskraft och kundbas

Omgivning

Området Gula Rosornas Företagsby, som fastigheten är placerad i närhet till, är mer än bara en plats att arbeta.
Det är en företagsgemenskap där ni kan nätverka och samarbeta med likasinnade entreprenörer.
Ni kommer att ha tillgång till en mängd olika företagstjänster och resurser som kan hjälpa dig att växa och trivas.

Företag i närheten

I absolut närhet ligger Gula Rosornas Företagsby, som erbjuder en bekväm närmiljö med restauranger som Elsas Kantin för måltider och affärsluncher. För hälsa och välmående finns gymmet Hälsoskaparna i närheten. Byggmax som granne gör det enkelt att få tag på byggmaterial och verktyg.
Dessutom finns andra företagstjänster i området och möjligheter till nätverkande med grannföretag för ömsesidig tillväxt.

Karta