Vilsta Industriområde, Eskilstuna

Hejargatan 1A

Nyrenoverade kontors-/lagerytor uthyres i Vilsta industriområde!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

208 m2

Typ

Industri, Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

1976

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Möjlighet att hitta ert nästa representativa kontorslokal med tillhörande lager i Vilsta industriområde, med närhet till Eskilstuna Centrum, Tuna Park och Västerleden med påfart till E20.
Inom området finns det flera företag likväl industriorienterade som kontor och friskvård vilket skapar ett bra flöde med potentiella kunder i området.

Här kan ni skapa er nya arbetsplats i ett lugnt område strax utanför centrum!

De flesta delarna i lokalen har rivits så att endast bärande stomkonstruktioner finns kvar där det kommer att genomgås en totalrenovering i samråd med Hyresgästens önskemål vad gällande lokalens utformning, val av ytskikt samt materialval.

Här planeras att sätta in en garageport där ni får tillgång till en lager-/förrådsyta i direktanslutning till kontorsytorna.
Lokalen kan även nås via huvudentrén och trapphuset.
Kontorsdelen består av ett stort utrymme för öppet kontorslandskap samt ett konferensrum, mindre pentry samt hela 4 st. toaletter varav en toalett är en HWC.
Två omklädningsrum med dusch för både dam och herr.

Både bilderna samt planlösningen i annonsen bör anses som förslag på hur ni kan få lokalen utformad samt vilken standard på ytskikten som kan förväntas av er nästkommande lokal.

Hyresgästen får tillgång till 2 st. parkeringsplatser i direktanslutning till lokalen.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kontakta oss gärna för en visning!

Dokument

Karta