Västerleden, Eskilstuna

Konsertvägen 11

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

100 - 200 m2

Typ

Industri, Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

2022

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Etableringsmöjlighet i expansiva Västerleden i Eskilstuna med direkt anslutning till E20 och Eskilstuna Centrum, Tuna Park samt Folkesta inom några minuters avstånd.

I Västerleden finns idag bland annat grannarna Mio, Granngården och K-Rauta, Cirkel K, McDonalds, Max och Burger King, för att nämna några.
Västerleden är Eskilstuna mest expansiva del med likväl handel och service som bostäder. Fantastiskt skyltläge mot Västerleden och E20, dagligen passerad med ca 21 000 bilar, i båda riktningar.

Lokalen är unik som en hörnlokal, uppförd i två plan om totalt 200 kvm med butik/lager/verksamhetsdel i markplan samt kontor på plan 2.

Lager/butik i markplan om 100 kvm i öppen planlösning med gjutet betonggolv och spolränna kopplad till fastighetens gemensamma oljeavskiljare.
Fri takhöjd om ca 5 meter. Helkaklad RWC med duschhörna, tvättställ och klinkergolv för besökande gäster eller anställda. Vikport om 4 x 4,5 m (b x h) samt separat entrédörr.

Invändig trapp som leder till kontorsytor på plan 2 om ca 100 kvm och disponerar en öppen planlösning med moderna inslag, så som Isolerat träbjälklag med en golvbeläggning av vinyl (Pergo Ek), innertak med integrerade LED plattor, helkaklad RWC med duschhörna, tvättställ och klinkergolv.
Pentry utrustat med kyl/frys, kokplatta och diskho i direkt anslutning till kontorsytan samt entrédörr från korridor in till lokal.

Övervåningen kan nås utan att passera bottenvåningen via gemensam hiss i externt trapphus.

3 P-platser finns att nyttja varav två parkeringsplatser har laddboxar för laddning av fordon.

Tillträde kan ske omgående.

Omgivning

Omgivning

I närområdet finns bland annat Cirkle K, McDonald's, Max hamburgare, Burger King, Chop chop m. fl.

Karta