Väster, Eskilstuna

Kungsgatan 78

Unika kontorslokaler uthyres på populära Väster

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

20 - 300 m2

Typ

Kontor

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Söker ni ett kontor med en unik karaktär och moderna inslag? Då har ni hittat rätt! På Kungsgatan 78 finns det nu möjlighet att hyra kontorsytor utifrån era behov. Här finns möjlighet att antingen hyra in sig på specifika arbetsplatser likt ett kontorshotell alternativt hyra enskilda delar av denna fantastiska lokal. I lokalen finns det mängder med charmiga detaljer som skapar en dynamisk och trivsam arbetsplats.

Fastigheten ligger i ett populärt läge på Väster där många företag väljer att etablera sig. Lokalen ligger vid en vältrafikerad gata där er skyltning kan ge er maximal exponering. Väster är en av de snabbast växande stadsdelarna i Eskilstuna med både nyetableringar av företag och nybyggnation av bostäder.

Via entrén välkomnas man in ett stort rum med lounge och en stor öppen yta som lämpar sig ypperligt för ett öppet kontorslandskap med ett utmärkt ljusinsläpp. Utrymmet är indelat i olika arbetsområden med hjälp av genomtänkta rustika detaljer, här finns exempelvis ett charmigt konferensrum med glasade väggar för ca 5 personer. Längre in i lokalen finns en gedigen lounge med ett välutrustat kök och utrymmen för loungemöbler samt underhållning. Även ett större konferensrum finns att tillgå som med enkelhet kan rymma upp mot 10 personer, konferensrummet är möblerat och utrustat med all nödvändig teknik. Vidare finns det tillgång till tre toaletter och en dusch.

Lokalen rymmer ytterligare ett välutrustat kök med plats för ett mindre matbord i de fall lokalen skulle delas av för fler hyresgäster. Vidare finns det tillgång till totalt tre toaletter och en dusch.

Vi skräddarsyr en lösning som fungerar för er vare sig ni vill hyra ett antal arbetsplatser eller större delen av lokalen. Kontakta oss gärna för en visning!

Dokument

Omgivning

Kommunikationer

Lokalerna nås enkelt via både bil, lokaltrafik samt har cykel- och promenadavstånd från Eskilstuna Resecentrum. Inom ett par minuter når man även handelsplatsen Tuna Park samt Västerleden med allt från service till handel och påfart till E20.

Omgivning

Området Väster ligger strategiskt beläget ett stenkast från Eskilstuna Centrum. Här finner ni närhet till grönområden, sportarenor, träningsanläggningar och diverse butiker.

Karta