Rosersberg

Metallvägen 38

Effektiva lagerytor uthyres i ett av Sveriges bästa logistikområden!

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

1000 - 10500 m2

Typ

Lager

Byggår

2011

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Tillfälle att hyra en optimal lokal ämnad för lager/logistik som har en attraktiv och konkurrenskraftig hyresnivå! Byggnaden uppfördes år 2011 och håller en god standard rakt igenom. För ökad säkerhet är fastigheten helt omringad av stängsel, infart sker via en fjärrstyrd grind. Den totala arean om 11 500 m² är idag fördelad på ca 1 000 m² kontor och 10 500 m² lager. Ytorna kan anpassas med enkelhet om er verksamhet exempelvis kräver större lagerytor.

Grundfakta:
- 12 meter takhöjd
- 2 ton bärighet i markplan och 500kg i entresol per m²
- 9 lasthus och 1 vanlig port
- Ventilation FTX (komfortkyla finns i kontoren)
- Fullt sprinklat
- Oljeavskiljare finns
- Fiber indraget
- Brandlarm installerat
- Säkerhetsklass 2

Lokalen rymmer allt det nödvändiga som er verksamhet kan kräva. Allt ifrån stora omklädningsrum och kök till mötesrum och stora kontorsutrymmen som lämpar sig för öppna kontorslandskap. Huvudentrén är utrustad med hiss och leder er in till en lounge med mindre pentry som kan nyttjas av både personal och kunder. Även på lagergolvet finns kontorsutrymmen med pentry samt ett antal toaletter för personalen som arbetar i lagret. Vidare finns ett stort dedikerat truckrum i lagret. Entresolplan består idag främst av kontorsutrymmen men som enkelhet kan göras om till lagerytor vid behov.

Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Omgivning

Kommunikationer

Fantastiska kommunikationsmöjligheter erbjuds med närhet till E4, Rosersberg station och Arlanda flygplats.

Omgivning

Rosersberg ligger i ett av norra Stockholms mest tillgängliga områden. Att Rosersbergs Logistikcenter har en placering invid E4:an, är förstås ingen tillfällighet. Regionens infrastruktur ger smidig kommunikation till Nordens alla större städer. Med en kombiterminal som närmsta granne, ger det en optimerad placering för just logistikverksamhet.

Kombiterminalen, med järnväg spåransluten till stambanan, gör att gods som kommer in i hamnen i Gävle kan fraktas med järnväg till Rosersberg för omlastning till container, eller om man så vill, till trailer för vidare transport via vägnätet.

Företag i närheten

Rosersbergs Centrum ligger ca 4 min bort med bil där det finns ett utbud av olika butiker och restauranger.

Ytor

Lager

0 - 10500 m2

Kontor

0 - 1000 m2

Karta