Eskilstuna

Nystrandsgatan 25

Rymlig kontorslokal med bra parkeringsmöjligheter

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

315 m2

Typ

Kontor

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Välkomna till denna rymliga kontorslokal i populära Vallby som ligger en kort biltur från Eskilstuna Centrum. Detta läge erbjuder flexibilitet för företaget som är i behov av att på ett enkelt sätt nå E20 och centrala delar av Eskilstuna. Läget erbjuder enkel access och väldigt goda parkeringsmöjligheter.

Lokalen består idag av ca 8 cellindelade kontor i varierande storlekar, vidare finns tillgång till tre toaletter och ett välutrustat pentry. Ni välkomnas in igenom en stor ljus entré med klinker där det finns möjlighet för en kundlounge med tillgång till toaletter. En trappa upp finns det möjligheter för mer avskilda kontorsplatser alternativt större konferensrum. Området runt lokalen är säkrad med stängsel och erbjuder möjlighet till en trevlig uteplats.

Lokalen kan anpassas i samråd med fastighetsägaren.
Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Omgivning

Kommunikationer

Goda busskommunikationer i närheten av lokalen samt närhet till två olika påfarter till E20.

Omgivning

I Vallby finns en mängd olika företag med diverse tjänsteutbud som består bl.a. av bilhandlare och lågpriskedjor. Området är populärt främst på grund av sin optimala placering i Eskilstuna.

Företag i närheten

En kort bilfärd från lokalen finns Mått Johanssons Väg som erbjuder all möjlig närservice för företagare och privatpersoner. Här finns restauranger, bilhandel, sportanläggningar och detaljhandel.

Karta