Centrum, Eskilstuna

Rademachergatan 17

Modern kontorslokal med en optimal storlek mitt i centrala Eskilstuna

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

221 m2

Typ

Kontor

Byggår

-

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Söker ni ett modernt kontor mitt i centrala Eskilstuna där det bara är att flytta in? Välkomna då till denna fantastiska lokal med fina ytskikt och en optimal area om 221kvm. Lokalen ligger i hjärtat av Eskilstuna precis intill Fristadstorget och ett stenkast från shoppingstråk. Läget erbjuder en enkelhet för pendlare från andra orter då lokalen ligger ett gångavstånd från centralstation.

Kontoret rymmer ett stort och öppet kontorslandskap med ett gott ljusinsläpp. I anslutning till denna yta finns ett ordentligt kök med inbyggda mikrovågsugnar som håller en hög standard. Idag rymmer lokalen även tre kontorsrum i olika storlekar som med enkelhet kan nyttjas som mötes- och konferensrum. Vidare rymmer lokalen två toaletter samt ett separat duschutrymme med kakel och klinker. Samtliga ytor är i mycket gott skick.

Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Omgivning

Kommunikationer

Busshållplatser finns precis utanför lokalen samt gångavstånd till Eskilstuna centralstation.

Omgivning

Fastigheten är belägen i hjärtat av Eskilstuna precis intill Fristadstorget. Här finns populära restauranger och shoppingstråk. Ett stenkast ifrån ligger Mälardalens Universitet och Eskilstunaån.

Företag i närheten

All form av närservice finns i Eskilstuna stadskärna i form av butiker, restauranger och övriga tjänsteföretag.

Karta