Vilsta Industriområde, Eskilstuna

Svarvargatan 14

Lättillgänglig Industrifastighet med god takhöjd och öppna ytor i Vilsta Industriområde.

Utförande

Fastighetsbeteckning

-

Total yta

2108 m2

Typ

Industri, Kontor, Lager, Övrigt

Byggår

2017

Renoverat

-

Våningsplan

-

Beskrivning

Lokal med öppna lager-/produktionsytor i Vilsta industriområde, med närhet till Eskilstuna Centrum, Tuna Park och Västerleden med påfart till E20.
Inom området finns det flera företag likväl industri orienterade som kontor och friskvård vilket skapar ett bra flöde potentiella kunder i området.

Lokalen omfattar totalt ca 2 108 kvm fördelat på ca 1 740 kvm lager och produktionsytor i gott skick, ca 220 kvm kontor och personalytor samt ett gemensamt kallager för inlastning som delas med en annan hyresgäst i fastigheten

Lagerytorna är lusa och öppna samt erbjuder en generös takhöjd om 8 meter till nock och med en fri takhöjd om ca 7 meter vilket möjliggör effektiv lagerhantering.
In- och utlastning i lokalen sker via två separata markportar i vardera ände av lokalen vilket möjliggör ett effektivt flöde för in och utgående gods.
Mått på portar B:4,2m H:4,6m.

Omklädningsrum för både dam och herr med WC, duschar och bastu som nås via lager-/produktionsytorna.
Kontorsutrymmen nås antingen via lagerytorna alternativt via separat entré från fastighetens innergård med en egen entré där man möts av en välkomnande reception, vilket lämpar sig väl till att ta emot besökare och externa samarbetspartners.

Vidare omfattar kontoret 4 st. cellindelade kontorsrum och ett större konferensrum, HWC samt WC och en större matsal med kök som är utrustat med bra förvaringsutrymme, diskmaskin, två kylskåp samt 7 st. mikrovågsugnar.

Möjlighet till uppställningsytor på asfalterad, inhägnad tomt och parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Tillträde sker enligt överenskommelse

Dokument

Karta