Etableringspartner hyr ut till Liebherr i Västerås

Etableringspartner har agerat rådgivare åt fastighetsägaren Active Fastighet för uthyrningen till Liebherr Sverige AB i Irsta Företagspark. Liebherr är en av världens största tillverkare av anläggningsmaskiner som nu expanderar sin verksamhet i Västerås. Lokalen om ca 1 000m² med 1 000m² tillhörande uppställningsyta kommer att anpassas för hyresgästens verksamhet som avser modifiering av entreprenadmaskiner och beräknas att tillträdas den 1:a Juli 2023.

Etableringspartner har haft förtroendet att ansvara för uthyrningsprocessen i sin helhet, från marknadsföring av lokalen till kontraktskrivning.
Vi tackar Active Fastighet och Liebherr Svergie AB för ett gott samarbete i processen.

Det är med stor glädje som vi välkomnar Liebherr till verksamhetsanpassade lokaler om ca 1 000 m2 i Irsta Företagspark. Bolaget flyttar in den 1 Juli och vi kan konstatera att Irsta Företagspark har ett geografiskt läge och ett lokalutbud som efterfrågas och att intresset för området är mycket stort. Vårt arbete med att skapa en av Västerås mest attraktiva industriområden fortsätter, och vårt mål är att bidra till våra hyresgästers verksamhet och framgång. Vi är mycket stolta över vårt samarbete med Liebherr och ser fram emot ett långt och givande utbyte med dem.

Vidare är vi otroligt nöjda med Etableringspartner som har visat sig vara en mycket seriös och kompetent uthyrningspartner. Deras förmåga att finna och kontraktera såväl mindre som större etablerade aktörer är unik och vi ser framför oss ett långsiktigt samarbete med dem -och då inte bara för Irsta Företagspark utan även för andra fastigheter och projekt som vi äger och driver.

 Mikael Wallner
VD på Active Fastighet

2560 1707 Etableringspartner