Nytt samarbete mellan Neobo och Etableringspartner

Etableringspartner inleder ett långt och brett samarbete med Neobo avseende lokaluthyrning i Eskilstuna, Köping, Strängnäs och Enköping!

Neobo är ett svenskt fastighetsbolag som långsiktigt förvaltar och förädlar hyresfastigheter i flertalet tillväxtkommuner över hela Sverige. Långsiktig värde- och kassaflödestillväxt uppnås genom att vara en aktiv fastighetsägare i orter där människor vill bo, arbeta och leva. Bolaget ska vara en långsiktig och trygg hyresvärd för människor i Sverige och aktivt arbeta med hållbarhet för att bidra till en god samhällsutveckling.

Som ett led i Neobo Fastigheters strävan mot långsiktigt förvaltande och utveckling av bostäder och lokaler inte minst i Mälardalen, passar samarbetet med Etableringspartner bra in. Gemensam syn på varumärkesbyggande och tydlig kommunikation med individuellt engagemang med sunda värderingar genomstrålar samarbetet.

Ola Sjödin
Förvaltare på Neobo

 

Vi är väldigt glada över att ha fått förtroendet av Neobo att aktivt arbeta med uthyrningen av deras vakanta lokaler och i sin tur göra fastigheterna tryggare samt mer attraktiva. Många av vakanserna är belägna i stadskärnor vilket ger oss möjligheten att lyfta centrala områden på mindre orter.

Aram Kevorkov
Fastighetskonsult på Etableringspartner

 

1920 2560 Etableringspartner